Условия за ползване

Условия за поверителност на уебсайта TimberBulgaria.com

1. Съгласие и Приемане:
1.1. Използвайки този уебсайт, потвърждавате, че сте прочели и разбрали нашата Политика за поверителност и се съгласявате с условията й.

2. Събиране на Информация:
2.1. Лична Информация: Събираме лична информация, предоставена от потребителите, като имена, адреси, телефонни номера, електронни пощи и други, необходими за обработка на поръчките.

2.2. Автоматично събиране: Можем да използваме бисквитки и подобни технологии за автоматично събиране на информация за усъвършенстване на функционалността и персонализацията на услугите.

3. Използване на Информацията:
3.1. Обработка на поръчките: Личната информация се използва за обработка на поръчките, доставка на продуктите и комуникация с клиентите.

3.2. Маркетинг: Можем да използваме информацията за изпращане на маркетингови съобщения и предложения, които могат да бъдат от интерес за потребителите.

4. Споделяне на Информацията:
4.1. С партньори и доставчици: Личната информация може да се споделя с партньори и доставчици, които са необходими за предоставянето на услугите и продуктите.

4.2. Спазване на законови изисквания: Разкриваме информация, ако сме задължени да го направим съгласно законови изисквания или решения на съда.

5. Сигурност:
5.1. Мерки за сигурност: Предприемаме разнообразни мерки за сигурност, за да предпазим информацията от неоторизиран достъп или разкриване.

5.2. Безопасност на Плащанията: За защита на финансовата информация при онлайн плащания използваме сигурни методи и сертификати.

6. Права на Потребителите:
6.1. Достъп и Корекции: Потребителите имат право на достъп до своите лични данни и възможност за корекции на неточности.

6.2. Оттегляне на Съгласието: Потребителите могат по всяко време да оттеглят своето съгласие за обработка на лични данни.

7. Съхранение на Информацията:
7.1. Период на Съхранение: Личната информация се съхранява за период, необходим за постигане на целите, за които е била събрана.

8. Промени в Политиката за поверителност:
8.1. Актуализации: Разгледайте периодично Политиката за поверителност, тъй като тя може да бъде актуализирана за отразяване на промени в услугите или законовите изисквания.

Тези условия за поверителност влизат в сила от [дата], която се определя като начална дата на тяхната валидност.

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърни се в магазин